EXCLUSIVE DESIGNS BY ARRY

By: ARRY BEADWORKS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-Dec-2009 11:26 Email | Share | | Bookmark
Baju Orang Miri

 
Baju ni kepunyaan customer akak dari Miri, cantik jahitan kerawangnya kemas sangat, tapi Leeja tetap nak akak enhancekan dua helai bajunya..







Sunday, 6-Dec-2009 11:00 Email | Share | | Bookmark
RODA-RODA LAGI!

Customer ni nak design macam baju Raya Mid hari tu. Nampak senang jait manik tabur ni tapi berjanggut nak siap....







Tuesday, 1-Dec-2009 01:53 Email | Share | | Bookmark
KOBIS LAGI

 




Friday, 20-Nov-2009 05:22 Email | Share | | Bookmark
TEMPAHAN DITUTUP SEMENTARA WAKTU

Tempahan akan dibuka kembali InsyaAllah pada bulan February 2010. Tempahan yang diterima dah tahap cipan dan gaban dah ni... sampai lunch time pun akak x keluar sebab nak menyiapkan tempahan yang ada ni. Bulan Disember nanti pulak akak nak pegi melancong dan melencong, so kene pastikan mana yang patut disiapkan dulu... kalau tidak x tenteram percutian akak nanti kene umpat ngan customer...


Tuesday, 10-Nov-2009 02:35 Email | Share | | Bookmark
Cabbage Series

 
 
 
Masih dalam progress, Ornamental Cabbage katenyer......



Sama ker???? Gila betul akak tengok kobis-kobis ni, sila google kalau x percaya, alangkah indahnya kalau boleh ditanam di laman rumah kita.... asyik deh!!!




[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net