EXCLUSIVE DESIGNS BY ARRY

By: ARRY BEADWORKS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 14-Jun-2010 00:27 Email | Share | | Bookmark

 
Dua baju yang dapat disiapkan sebelum akak bercuti selama seminggu. Minggu ni minggu tanpa jahitan... so see uolls next week ya!




Monday, 7-Jun-2010 03:07 Email | Share | | Bookmark
Chrysanthemum

 
 
Baju customer akak dari Singapore, dia nak design yang sama dengan banner akak. Som ni student akak, tapi some of her baju still dia hantar kat akak. Dia siap call tanya kat mana akak beli Thai Silk. So she came all the way from Singapore to KL just to buy Thai Silk..... Thai silk is always my feberet, materialnya kelass, exclusive, cantik... dan yang penting sekali senang nak jait.





Monday, 31-May-2010 03:19 Email | Share | | Bookmark





Thursday, 27-May-2010 02:11 Email | Share | | Bookmark
Blooming Sakura 2

 
Workmanship tailor baju ni memang kemas, cantik jer akak tengok jahitannya. Customer hanya bagi baju, so akak x tau kainnya plain jugak atau ada motif. Dia nak design Blooming Sakura, yg pernah akak buat sebelum ni untuk kawan akak.





Wednesday, 26-May-2010 09:11 Email | Share | | Bookmark

MAAF ya, lupa nak bagi tau, yang tempahan untuk hari raya dah ditutup.... dan akan dibuka kembali selepas Hari Raya nanti....


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net