EXCLUSIVE DESIGNS BY ARRY

By: ARRY BEADWORKS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 11-Aug-2009 10:15 Email | Share | | Bookmark
PURPLE DESIREE

 
 


Saturday, 8-Aug-2009 16:52 Email | Share | | Bookmark

Akak busy dua tiga hari ni asyik berulang alik keklinik lepas sorang sorang anak akak demam, pagi tadi husband akak pulak demam... lotih ..... dalam-lotih lotih tu siap jugak baju ni....





Tuesday, 4-Aug-2009 12:35 Email | Share | | Bookmark
WORK IN PROGRESS

Pergh...... striking dan colourfull betul baju ni kan....



Friday, 31-Jul-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
KELAS JAHITAN MANIK/LABUCI DI TERENGGANU/KELANTAN

Akak akan mengadakan kelas Jahitan Manik/Labuci di Pantai Timur pada akhir bulan Julai ini, insyaAllah..... Sempat lagi nak jait untuk baju raya tahun ni.... So pada yang berminat, bolehlah contact akak untuk keterangan lanjut ye (H/P: 019-2800242) (email: arry4464@yahoo.com.my)


Wednesday, 29-Jul-2009 16:12 Email | Share | | Bookmark
Bercanda lagi!

Lama akak x updatekan... ini baru jer akak siapkan. Ini design faberet Hani kot, dah tiga helai baju dia hantar kat akak buat design yang sama.



akak x berapa produktifkan akhir-akhir ni sebab asyik bercanda ditepian pantai, feeling-feeling mcm kat Maldives... tapi sebenarnya kat Tg Keling, Melaka.



pastu berkaraoke... walaupun suara lebih kurang mcm katak memanggil hujan... sekali-sekali enjoy apa salahnyakan...xkan asyik jait manik jer.... tapi lepas ni... akan akan serius menjait balik ni... tempahan dah banyak.... dan dengan ini diumumkan bahawa TEMPAHAN DAN DITUTUP.....................



p/s: sila abaikan gambar 18sx dibelakang tuh.... itu seni... katanya!

Quote:
Wanie,lepas raya boleh


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net