EXCLUSIVE DESIGNS BY ARRY

By: ARRY BEADWORKS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 30-Sep-2009 08:32 Email | Share | | Bookmark
Simplicity

 
 
A very simple design for this crepe batiklukis....





Tuesday, 29-Sep-2009 03:01 Email | Share | | Bookmark
Baju Raya

Ini dia baju raya akak versi yang dah siap, masa raya hari tu x siap sangat lagi... sehelai ajer yang siap, yang lain x siap lagi... sedih betul raya tahun ni..





Monday, 21-Sep-2009 18:26 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA 2009

Pada semua pengunjung setia fp akak ucapkan "Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin"



Wednesday, 16-Sep-2009 14:26 Email | Share | | Bookmark

 
Hampir x terbuat baju ni... tapi atas desakan kakak tuan punya baju akak gagahkan jugak... rayalah korang tahun ni... boleh posing kiri kanan, senyum lebar.....akak punya baju jugak yang terbengkalai.....................





Sunday, 13-Sep-2009 05:36 Email | Share | | Bookmark
Minggu "Paksa Rela"

Minggu akhir menjelang raya ni, adalah minggu paksarela.. sebab baju ni semua baju kengkawan lama yang pandai mengayat akak, walaupun akak dah cakap x terima lagi sebab nak bagi laluan untuk baju sendiri.

Ini baju Mid, material raw silk (akak suka sebab senang nak jait)... walau terpaksa akak rela akhirnya, dia mintak akak buatkan design yang sama macam akak buatkan untuk Hidayah tapi xlah totally sama akak ada tambah sikit lagi bulatan tu.





Ini pulak baju bestfren akak masa kat kolej dulu, dia kata, dapat jait kat leher pun jadilah... statement dia tu buat akak jadi kesian, dan juga mengenangkan betapa karibnya kitorang berdua dulu... akhirnya akak rela lagi........



[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net