EXCLUSIVE DESIGNS BY ARRY

By: ARRY BEADWORKS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Thursday, 5-Nov-2009 08:15 Email | Share | | Bookmark
BEADING CLASS

Lama dah x update, xda kesempatan nak upload gambar.. baju dah diserahkan pada tuannya..

Pada 31hb Oktober lepas, selesailah sudah kelas manik/labuci akak di Subang. Yang akan datang ni akan diadakan di JB selepas Hari Raya Haji, InsyaAllah.... Pada yang berminat bolehlah hubungi akak untuk keterangan lanjut....


Wednesday, 4-Nov-2009 01:47 Email | Share | | Bookmark
Baju Pengantin

Akak cuma diminta untuk jahit pada dress silver itu saja, baju turquoise tu dah siap maniknya... Labuci dan manik akak gunakan untuk dijahit pada bahagian bawah dress. Bertambah anggunlah pengantin bila melangkah nanti... Tension ok bila jait kat kain satin yang lemah gemalai, so akak terpaksa menggunakan kain gam dibelakang bunga-bunga tu, supaya bungalah lebih terletak dan kemas....



Baju ni pulak dah dekat nak setahun akak peram, dah siap dileher, pastu tuan punya dah pegi menunaikan haji di Mekah, so akak peram lagi, walaupun tangannya dah halfway siap. Customer ni nak akak jahit manik sahaja, x nak yang berbunga-bunga..




Sunday, 18-Oct-2009 01:00 Email | Share | | Bookmark

Ini baju secretary boss akak, dia nak design yang sama macam akak buat untuk kawan akak hari tu. Materialnya Chiffon Silk dari Nor Arfa Batik.





Ini pulak baju staff Opus, batik jugak tapi materialnya jacquard dengan design abstrack.





Monday, 12-Oct-2009 01:53 Email | Share | | Bookmark
RAYA @PLUS

 
Baru-baru ni akak beraya di ofis baru PLUS, dapatlah berjumpa dengan kengkawan lama, customer-customer dan anak-anak murid akak, semuanya dah bergemerlapan.. akak aje yang tidak... sempat jugak bergambar dengan Nana & Farah Fauzana, halus jer diorang ni sebenarnya... Nana cantiklah... makan hati akak tengok body dia...







Monday, 5-Oct-2009 01:50 Email | Share | | Bookmark

 
Ini secretary boss akak punya baju, material chiffon dari Noor Arfa Batik, Terengganu, akak menggunakan sequin yang halus-halus supaya x nampak gawdy pada sipemakai, sebab tuan punya badan pun halus jer...





Baju ni pulak... cantik... tapi belahan dilehernya senget.. susah betul akak nak adjust supaya x ketara. Apakan daya... tetap senget..





[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net